Het Beeld van mijn boek


Het logo van mijn boek en het beeld van de cover. De foto is gemaakt bij mijn eerste wandeling op het strand na ruim tien jaar. Het vangt voor mij alles. Mijn blik naar de toekomst, de zee waar ik nog altijd een verlangen naar heb. En het ruwe zand waar ik door loop, met naast en achter mij het spoor in het zand.

Een verhaal en gids ineen

Een logo met een doel

Het logo is dat van mijn actie voor de Hartstichting. Ik wilde mijn verhaal vertellen en opschrijven. Als ik het toch als een boek zou uitgeven leek het mij een mooi idee om vanuit de opbrengsten onderzoek naar hartziekten te steunen. En waar kan dat beter dan via de Hartstichting.

Een beeld met betekenis

Na jaren weer eens op het strandToen Carla deze foto maakte was ik twee maanden uit het ziekenhuis en was het voor het eerst in acht jaar dat ik weer op het strand liep. Wij wonen er nog geen 15 minuten lopen vandaag. Dit foto wordt het beeld van mijn boek “Weg van mijn Hart”.