Het boek komt dichterbij


De eerste proeven van de cover van het boek, zowel de voorkant en achterkant. Veel gepuzzel om het goed te krijgen.Ik heb vijfentwintig versies gemaakt voor ik het had zoals ik wilde, maar het was wel leuk om te doen. Nu geeft de cover aan wat ik wilde laten zien en wat ik voelde. cropped-voorkant-2.jpg

Straks kunt u hier het boek bestellenOok de flaptekst was veel werk. Nu nog een advies van de drukker. Van de flaptekst heb ik wel vijftig versies gemaakt. Uiteraard is de inhoud nog niet gereed (er zit een ander boek in).

Ook het beeld van een actie voor de Hartstichting

In actie voor de HartstichtingEn dit wordt ook het beeld van mijn actie voor de Hartstichting. Van elk boek gaat een bijdrage naar onderzoek en voorlichting. Zie ook mijn actie bij de Hartstichting