Manuscript bijna klaar


Mijn manuscript van “Weg van mijn Hart” kwam gisteren terug van het tekstbureau. Een boek moet natuurlijk ook taalkundig goed in orde zijn. Een dat kan prima via Het Zusje tekstbureau. Voor een beelddenker zoals ik, en dus ook niet zo netjes in de tekst een goed oplossing. Nu alle verbeteringen verwerken en de layout helemaal controleren. De laatste foto’s er nog in en dan is het boek bijna gereed om te drukken.

Nog een goede week werk aan mijn manuscript

Nog een goede week werk aan mijn manuscript

Ik heb vele versie van het manuscript achter de rug en begin komende week aan versie vijf.nul, de laatste in de serie. Daarna kan het na de drukker om te controleren. Over een maand is het denk ik zover. Het is dan vijf maanden geleden dat ik het idee kreeg en begon met schrijven.