Mijn lijst onthullen


In de aanloop naar de publicatie van mijn boek Weg van mijn Hart ga ik stapsgewijs mijn bucketlist onthullen. Ik hou een beetje van puzzelen en nieuwsgierig maken. En het laat te tijd voorbij gaan in de periode dat ik moet wachten. Het drukken van een boek en het gereedmaken voor de verkoop kost nu eenmaal tijd.

In stapjes van drie onthullen

Onthullen in stukjes

Naar mijn bucketlist

Dus wat zou er op mijn lijst staan. De eerst drie heb ik al onthuld, de komende weken zal ik er telkens weer drie nieuwe onthullend. Als u kunt raden mag u dat altijd proberen. Ik zal uw reactie plaatsen op de pagina met reacties.

Kijk verder op mijn site

Denken, waarover?

De volgende drie komen over een paar dagen en een daarvan heeft te maken met dit beeld. Hoewel, zelfs dat is nog niet zeker. En misschien hebben meer punten wel te maken met dit beeld. Bent u al een beetje nieuwsgierig?