Drie nieuwe uitdagingen


Zoals beloofd weer drie nieuwe uitdagingen in mijn bucketlist. Om u nieuwsgierig te maken en mezelf bezig te houden nu ik moet gaan wachten op de druk van de eerste boeken. Ik heb de proefdruk ontvangen en maak nu de laatste correcties. Komende week gaat de opdracht voor de eerste druk van mijn mijn boek de deur uit. Ook zal dan een E-book worden gemaakt. Op 18 mei kan ik dan de verkoop starten.

Welke uitdagingen?

Nu ik weer tien dagen verder ben is het tijd om drie nieuwe uitdagingen te onthullen. Met twee ervan ben ik al bezig, de derde vraagt nog een besluit. Ze zijn weer erg verschillend. Uiteraard kunt u alle negentien lezen op de Bucketlist pagina. Welke drie voeg ik de keer toe.

Afstuderen in de filosofie. Iets dat ik ooit wilde doen en waar ik de komende jaren stappen in ga maken. Of misschien wordt het een andere wetenschappelijke richting, want ik vind zoveel dingen leuk. Maar studeren ga ik zeker weer doen.

Een rondtour maken

Slagveld bij Verdun

Een blog-website beginnen met columns, of in internet termen blogs. Niet zoals deze site maar op Peter’s Blog waar ik mijn bespiegelingen en prikkels kan verspreiden. Gewoon omdat ik dat leuk vindt. Vooral blogs over het nieuws in de hoop de nuance en andere kanten weer terug te brengen. Er staan er al acht op en deze week komt nummer negen.

De Battlefield tour over de slagvelden van Belgie en Frankrijk, zoals Waterloo, Ieper en Verdun. Een wens die ik al in mijn jeugd had en waarover ik toen ik erg ziek was heb afgesproken dat ik met een nieuw hart zou gaan maken. Dat gaat dus gebeuren en ik ben begonnen met de planning van deze bijzondere rondreis.