Pallet met boeken voor de deur


Na maanden schrijven, schrappen, verbeteren en dan een paar weken wachten stond er vanmorgen een pallet met boeken voor mijn deur. Keurig verpakt als een reusachtig cadeau en net als bij Sinterklaas recht voor de deur. Ok, ik moest er wel even voor tekenen maar het is wel een leuk gevoel.

Pallet met boeken voor de deurNu nog even wachten tot het E-book gereed is. En de administratie gereed maken zodat al die vrienden die een boek in de voorverkoop kochten er na 18 mei zo snel mogelijk eentje krijgen. Deze dozen bevatten voldoende boeken om dat te doen. En er dan zelf nog meer te verkopen.

Meer dan één pallet met boeken

Deze pallet met boeken is slechts een van de vier, de andere drie zijn naar het Centraal Boekhuis gestuurd zodat de boekhandels en bol.com ze ook kunnen verkopen. Of ze dat ook gaan doen dat gaat nog een klus worden. Daarvoor moet ik nog aan het werk en het boek onder de aandacht zien te krijgen. Ik krijg gelukkig hulp van een leuke jong internetbedrijf PUMBO waar ik alle hulp krijg die ik nodig heb. En toch ook zelf aan het roer zit. Erg interessant, een hele nieuwe wereld om te ontdekken.

Doos voor doos naar binnenHet uitpakken was bijna net zo leuk en hoe zou het boek er in zijn uiteindelijke vorm uitzien. Ik ben er blij mee. Of het nu goed verkoopt of niet dit heb ik alvast voor elkaar gekregen. Nu op naar de volgende stap en dan kijken of de lezer dat ook gaat vinden. Best spannend…

Een internetbedrijf met enthousiaste mensenEn natuurlijk heb ik de eerste financiële donatie overgemaakt voor  mijn actie. Ik hoop er nog veel meer te kunnen doen.