Verkoop begint


Het is zover, vandaag begint de verkoop van mijn boek “Weg van mijn Hart”.

de auteur

Mijn boek is klaar

Dezelfde woorden vertelden mij ook dat ik een nieuw hart zou krijgen. En vanaf dat “het is zover” kwam mijn leven vorig jaar weer terug. Het vormt ook het keerpunt in mijn boek waarin ik u meeneem langs mijn weg naar beneden en weer omhoog. Nu ik mijn revalidatie bijna heb afgerond kan ik ook mijn verhaal uitgeven. Ik heb aan beide hard gewerkt.

Weg van mijn Hart

Zo ligt hij in de winkel

Mijn boek vertelt het verhaal van mijn hart op vele manieren. Vanuit mijn gevoel, vanuit de praktische kant en een beetje via de bijzondere kennis en wetenschap die erachter zit. Kort en snel geschreven op de wijze die bij mij hoort. Een boek om te lezen met het hart, voor handzame tips en voor het brein tegelijkertijd.

Het is een gids voor als je wil weten wat er met mij allemaal is gebeurd. Maar ook een gids voor als je ook in een leven bent terecht gekomen met een chronische ziekte of zelf op een wachtlijst staat. En zeker ook een gids als je als mantelzorger naast en met iemand leeft die ook zo’n weg gaat. Ik hoop dat je er steun in kunt vinden. Wat je in ieder geval doet, als je het boek bestelt, is mij helpen om goede doelen financieel te steunen in hun onderzoek naar oorzaak en behandeling van chronische ziekten.

Verkoop via BOL.com

Ik koop de gids via internet

Waar is “Weg van mijn Hart” in de verkoop

Vanaf dit moment is mijn boek te kopen in de boekwinkel of daar te bestellen. U kunt het natuurlijk ook via het internet bestellen. Of als een E-book downloaden. En natuurlijk ben ik benieuwd of ik geslaagd ben om de gids te schrijven. U kunt dat mij laten weten via een reactie op deze website. Ik vind het spannend, ik ben met dit boek gelijk in het diepe gedoken.

Verkoop als e-book

hier downloaden

logo_wit

De drukker van mijn boek