Hart van Nederland


Ik mocht mijn verhaal vertellen bij Hart van Nederland. Een jaar eerder ging het erg slecht met me en hoopt ik op een donorhart. Het kwam er en ik ben er mijn onbekende donor dagelijks dankbaar voor. En nu kon ik weer zwemmen en samen met mijn naasten naar dit item krijgen. Donor willen zijn is wel een heel mooie keuze en ik draag nu een heel bijzondere gift.

SBS 6 heeft het mooi in beeld gebracht. Ook het opnemen was leuk om mee te maken. Ik hoop dat ik er vele mensen een hart mee onder de riem kan steken. Een programma als Hart van Nederland geeft daar gelukkig de ruimte voor.

Meer lezen na zien van Hart van Nederland ?

Dit boek zag u in Hart van Nederland

Wat kunt u lezen in dat boek dat u bij Hart van Nederland zag?

Mijn boek vertelt meer over mij, over chronisch ziek zijn, over transplantatie en vooral ook over wat het allemaal met je doet. Als u hem wilt lezen hoeft u alleen maar op het boek hiernaast te drukken of deze link te volgen. Een E-boek downloaden kan ook.

En als u het boek koop dat steunt u ook nog een goed doel. Om te beginnen de Hartstichting. En als het boek heel goed gaat open misschien nog wel veel meer goede doelen. Chronisch ziekte vraagt nog veel tijd, geduld en geld om aan te kunnen pakken.