Halverwege de verkoop


Ik ben ongeveer halverwege de verkoop van mijn boek. Steeds meer reacties komen binnen en ik ben er blij mee. Om te beginnen is ‘Weg van mijn Hart’ goed en makkelijk te lezen. Dat was een lastig deel van het schrijven. Ik wilde mijn verhaal toegankelijk houden. Daar moest ik veel tijd en aandacht aan besteden.

Lees mijn boek

Wilt u ook mijn boek lezen ?

Nog mooier is dat mijn boek aanspreekt en blijft uitnodigen om verder te lezen. Soms zo sterk zelfs dat mensen hem in een keer uit lezen. Mijn verhaal komt over en mijn uitleg erbij blijkt duidelijk. Een aantal mensen heeft zichzelf of anderen erdoor weten te overtuigen om donor te worden. Prachtig om dat uit de reacties te lezen.

Cardiologen en verpleegkundigen vinden het een goed boek. Daardoor zijn ook al een flink aantal boeken gekocht om te verspreiden onder patiënten en verpleegkundigen. Misschien gebeurt dat in de toekomst zelfs aan artsen in opleiding. Halverwege de verkoop van de eerste druk zijn veel van mijn doelen al bereikt. Als het heel goed verder gaat komt er misschien een tweede druk.

Ook halverwege de donatie actie

Halverwege mijn actie

Ook halverwege mijn actie

Uiteraard ben ik begonnen met doneren van opbrengsten aan de Hartstichting. Het streefbedrag voor de eerste druk is een bedrag van 5.000 Euro. De donatie gaat in twee delen. Elke maand stukjes van het eerste deel. Het tweede deel reserveer ik voor een eventuele tweede druk. Als die er niet komt dan gaat dat alsnog naar de actie. Als er wel een tweede druk komt dan gaat het streefbedrag omhoog. Na drie maanden heb ik al 1400 Euro kunnen doneren. (En staat er ook al deel als reservering gereed.)

Natuurlijk kunt u mij helpen met de actie. Koop mijn boek Weg van mijn Hart of vertel uw kennissen en vrienden erover. En als u mijn boek heeft gelezen ben ik heel benieuwd naar uw reactie. Geef hem via het formulier hieronder.