In de bibliotheek


Sinds half oktober is “Weg van mijn Hart” ook te lezen in de bibliotheek. Na een mooie recensie heeft de inkooporganisatie NBD-Biblion mijn boek aangeboden. En het is nu in tientallen bibliotheken te lenen. Ik hoop dat ook daar mensen hoop en ervaring uit kunnen opdoen.

Ook in de bibliotheek

mijn boek in de bibliotheek

School 7 te Den Helder

Dit is de recensietekst die een professionele recensent over mijn boek heeft geschreven. Meer persoonlijke reacties kunt u hier vinden:

“Hartpatiënt Peter van Maurik heeft na zijn harttransplantatie zijn ervaringen en gevoelens opgeschreven om met zijn verhaal een gids te kunnen zijn voor anderen. Of het om hart, nier of pancreas gaat, maakt daarbij niet uit; de weg die een chronisch zieke moet gaan, is vergelijkbaar. Korte hoofdstukken in gewone spreektaal tonen de weg van de chronisch zieke patiënt  via wachtlijst en operatie naar het hernieuwde leven met een donororgaan. Een verwijzing naar de website van de auteur voor wie meer wil weten en met name het vervolg wil weten, is achter in het boek en op de kaft vermeld. Een deel van de opbrengst van de verkoop is voor de Hartstichting.”

foto-bij-maxMijn verhaal van mij persoonlijk horen?

Dat kan ook, stuur mij een bericht en ik kom mijn verhaal bij u vertellen. Of dat nu een bibliotheek, een boekhandel, een schoolklas of een vereniging is. Ik garandeer u een bijzonder middag of avond. En ik beantwoord elke vraag die u heeft.

Ik vertel graag over de enorme inzet van medische team, de bijzondere kracht van mantelzorgers, het belang van vrienden. Over hoop houden en doorzetten. En over de bijzonder gift van een onbekende donor.

 

Uiteraard is mijn boek online te bestellen of in de boekhandel. Er is ook een E-boek beschikbaar. Mocht u een gesigneerd exemplaar willen kunt u mij ook een bericht sturen.