Mijn berichten


Op deze pagina vindt u de berichten over mij, mijn boek en zaken die ermee te maken hebben. Ik ben Peter van Maurik, tot voor kort marineofficier en sinds vorig jaar drager van een donorhart. Ik ben aan het revalideren en zal daar op deze pagina over vertellen. Ik heb het boek Weg van mijn Hart geschreven en op deze site bijgehouden hoe het ermee gaat. De berichten vindt u in in vier categorieën:

achterkant-eerstedrukBerichten over het Boek

Waar dat boek over gaat kun je lezen op de pagina over het boek. Het uitgeven van een boek is een spannend gedoe. Niet alleen moet het boek goed gevonden worden maar het moet ook bekend worden. En ik hoop er een actie bij de Hartstichting te kunnen uitvoeren. Hoe het gaat met het maken, uitgeven en verkopen van mijn boek zal ik hier laten weten.

Over mijn BucketlistBerichten over hoe het met mij gaat

In de bijlage van het boek het ik een bucketlist opgenomen. Er staan negentien punten op en ik ga bijhouden of en hoe ik ze ga vervullen. Als je wilt weten wat daar opstaat dan kun je dat hier lezen. Je mag natuurlijk ook het boek kopen. Op de lijst staan hele gewone dingen en hele vreemde. En misschien wel een schijnbaar onmogelijke. Nieuwsgierig?

Over transplantatie en donororganen

Er is ook regelmatig iets te melden over ontwikkelingen in de mogelijkheden van transplantatie. En natuurlijk ook over de bijzondere keuzes van donoren en de effecten van hun keuze op de ontvangers. Uiteraard zal ik daar verwijzen naar de vele sites die u er meer over kunnen vertellen.

En over mijn herstel

En natuurlijk ga ik u af en toe berichten over hoe het met mij gaat. Want mijn leven gaat verder, dankzij mijn onbekende donor. Mijn verhaal straalt af op zijn keuze en daar wil ik u graag over vertellen.